Bruine Pure Evoke H3 DAB+/FM Radio met Bluetooth

149,90
De beste prijs bij bol.com


Kleur:
Eiken

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bruine Pure Evoke H3 DAB+/FM Radio met Bluetooth

Pure Evoke H3 wekkerradio
Het compacte ontwerp van de Evoke H3 biedt je kristalheldere digitale radio en Bluetooth-muziekstreaming, zodat je overal in je woning van muziek kunt genieten.

Meer stations, digitale kwaliteit
Dab-radio brengt je fantastische, gevarieerde programma's met een zeer gedetailleerd geluid van digitale kwaliteit. Een groot deel van het aanbod is alleen beschikbaar op digitale radio. Een digitale radio spoort automatisch alle beschikbare radiostations op, waarna je deze op naam kunt selecteren. Radiostations die nog niet digitaal uitzenden, kun je beluisteren via de FM-ontvanger. Omdat de Evoke H3 het keurmerk voor digitale radio (het digitale vinkje) heeft ontvangen, bent je ervan verzekerd dat de radio is voorbereid op elke toekomstige overschakeling van FM naar digitale radio..

Bluetooth-connectiviteit
De Evoke H3 is de ideale draadloze luidspreker voor jouw laptop, smartphone of tablet en is eenvoudig aan te sluiten en te bedienen. Door de geweldige geluidskwaliteit en het grote frequentiebereik van de Evoke H3 komen jouw favoriete tv-programma's, films en muziekapps nog beter tot hun recht.

Prachtig geluid
Alle aspecten van het audiosysteem zijn ontworpen voor het realiseren van een uitstekende geluidsweergave van digitale radio en Bluetooth-muziekstreaming. In de Evoke H3 is de meest recente luidsprekertechnologie van Pure toegepast, die voorheen was gereserveerd voor de premiumproductenlijn Evoke C-D. Samen met de verfijnde audioafstemming zorgt de luidspreker voor een geweldige weergave van stem en muziek.

Kleurenscherm
De Evoke H3 heeft een helder en informatief 2,4-inch TFT-kleurendisplay. Dankzij dit heldere display stemt je in een handomdraai af op het groeiende aantal digitale radiostations. Op het display kunt je de informatie en de artworkdiashow van jouw favoriete station bekijken.

Eenvoudig in gebruik
De praktische gebruikersinterface, de grote draaiknop en het heldere display maken de bediening van de Evoke H3 tot een feest. Het bladeren door de menu's, het kiezen van de stations en het aanpassen van de instellingen is gemakkelijk en intuïtief.

Wekker en klok
De Evoke H3 beschikt over een klok, die automatisch wordt bijgewerkt, en twee wekfuncties. De Evoke H3 kan je wekken met jouw favoriete radiostation of een geluidsignaal.

Extra aansluitingen
Als je anderen niet wilt storen, gebruik je de hoofdtelefoonuitgang van de Evoke H3. Verder is er nog een extra uitgang waarop u uiteenlopende apparaten kunt aansluiten.