Zwarte Philips AZ787/12 draagbare radio/CD-speler

103,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Expert.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Diverse kleuren

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, vanavond in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte Philips AZ787/12 draagbare radio/CD-speler

Met de Philips AZ787 haal je een zeer gebruiksvriendelijke radio/cd-speler in huis, die ook nog is over diverse handige snufjes beschikt. Zo kun je vanaf een USB eenvoudig muziek afspelen en kun je met behulp van de sleeptimer je radio automatisch laten uitschakelen zodat je met je favoriete muziek in slaap kunt vallen.

Plus- en minpunten van de Philips AZ787
Gebruiksvriendelijk
Koptelefoonuitgang
Sleeptimer
Ook met batterijen te gebruiken
Geen Bluetooth

Belangrijkste kenmerken Philips AZ787

Directe weergave van MP3/WMA-muziek vanaf usb
Met de directe weergaven vanaf usb sluit je je usb-apparaat gewoon aan op de usb-poort van je Philips-apparaat om je digitale muziek rechtstreeks vanaf het Philips-apparaat af te spelen.

MP3/WMA-CD, cd en cd-RW afspelen
Met audiocompressietechnologie kunnen grote, digitale muziekbestanden tot 10 keer worden verkleind zonder dat de geluidskwaliteit drastisch verslechtert. MP3 en WMA zijn twee compressieformaten waarmee je een wereld aan muziek kunt afspelen op je Philips-speler. Download mp3- of WMA-nummers vanaf legale muziekwebsites op internet of rip je audio-cd's naar mp3- of WMA-bestanden en breng deze over naar je speler.

Diep en krachtig basgeluid
Bass Reflexluidsprekers zorgen voor een compact luidsprekerboxsysteem met een diepe bas. Het verschil met een conventioneel luidsprekerboxsysteem is dat er een baspijp is toegevoegd die akoestisch op de woofer is afgestemd voor een optimale demping van de lage frequenties. Dit resulteert in een diepere, gecontroleerde bas en minder vervorming. De lucht in de baspijp resoneert en gaat vibreren als een conventionele woofer. Samen met de reactie van de woofer vergroot het systeem de lage-frequentiegeluiden in het algemeen en levert zo een hele aparte dimensie van diepe bas op.

Sleeptimer zodat je makkelijk in slaap valt met je favoriete muziek
Sleeptimer biedt je de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe lang je naar je favoriete muziek of radiozender wilt luisteren voordat je gaat slapen. Je kiest een tijdslimiet (maximaal 1 uur) en een cd of radiozender waar je naar wilt luisteren voordat je in slaap valt. Deze muziek wordt gedurende de ingestelde tijd afgespeeld. Vervolgens gaat het apparaat over op een stroombesparende, stille stand-bymodus. Met Sleeptimer val je in slaap met je favoriete cd of radio-DJ op de achtergrond, zonder dat je schaapjes hoeft te tellen of je zorgen hoeft te maken over onnodig stroomverbruik.

Kenmerken
- Tunerbereik: FM
- Maximaal uitgangsvermogen: 12 W
- Gewicht: 3000 gr
- Ingebouwde luidsprekers: 2
- Afmetingen (b x d x h): 435 x 270 x 170 mm
- Voorkeurzenders: 20

Tip: Bekijk hier het complete Philips Audio assortiment!

Vestigings adres: Gildenstraat 7
Telefoonnummer: 033-2472872
KVK nummer: 08018064