Airbyte AirBlue - Draadloze oordopjes - Wit

64,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Airbyte AirBlue - Draadloze oordopjes - Wit

Vandaag de dag willen we zoveel mogelijk draadloos doen. Of het nu gaat om pinnen, opladen en luisteren naar muziek. Wil je niet teveel betalen voor een goed product of raak jij die dure oordopjes nog wel eens kwijt? Wij kennen het gevoel. Dat is dan ook de reden dat wij AirBlue op de markt hebben gebracht. Een goedkoop maar kwalitatief goed alternatief voor draadloze oordopjes.
De AirBlue heeft precies dezelfde afmetingen en voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Met de AirBlue geniet je van de allernieuwste technologieën die het mogelijk maken om van muziek te genieten. Je kunt de bijgeleverde oplaadcase en de oortjes zeer snel opladen. Daarnaast hebben de oortjes bediening op basis van touch. Je hoeft dus nergens op te drukken! Ook als het gaat om verbindingen zit je bij de AirBlue zeker goed. Met de allerbeste Bluetooth V5.0 Airoha chip raak je de verbinding niet zomaar kwijt, is er geen vertraging tussen video en audio en kun je dus ongestoord genieten van je muziek of filmpjes.

De AirBlue wordt standaard geleverd mét draadloze oplaadcase. Iets waarvoor je bij andere partijen, bijvoorbeeld Apple, apart voor moet betalen.

Daarnaast werken de oortjes ook perfect samen met zowel Siri als de Google Assistant. Ook zitten er geen fysieke knoppen op de oordopjes, alles werkt op basis van aanraking. Ervaar nu zelf het gemak van draadloos muziek luisteren en bellen voor een eerlijke prijs!

* Let op! Er worden veel goedkope kopieën aangeboden via verschillende kanalen in enorm veel varianten. Deze zijn absoluut niet vergelijkbaar met onze EasyBuds of de Airpods 2. Wij maken alleen gebruik van de beste componenten zoals de Airoha 1536p chip, welke ook door grote merken als Pioneer wordt gebruikt, en composiet driver voor geweldige geluidskwaliteit.
Kenmerken


  • Duurzame batterij: 300 uur stand-by en minimaal 3-4 uur spreektijd / muziektijd.

  • Oplaadcase: Binnen 40 minuten zijn jouw AirBlue's onderweg weer volledig opgeladen in de draadloze oplaadcase! Hierdoor heb je power voor tot 20 uur muziek luisteren bij je!

  • Eenvoudig te bedienen: Touchbediening om te schakelen tussen nummers, muziek en telefoongesprekken

  • Snel en stabiel koppelen: Nieuwste bluetooth V5.0 + EDR-technologie, gemakkelijk te koppelen met uw apparaten en een groot stabiel bereik >10m

  • Waterbestendig: Waterbestendig materiaal om een ​​hoge geluidskwaliteit te garanderen wanneer de AirBlue's tijdens het sporten worden gebruikt.

  • Los van elkaar te gebruiken: Gebruik 1 AirBlue als handsfree set of wanneer je je omgeving wil blijven horen. Gebruik allebei de AirBlue's voor een perfecte stereo luisterervaring.