FEN, FIT ELECTRONICS NUTRITION FEN Bluetooth 4.1 Sport Oordopjes- Draadloze Oordopjes - Hoofdtelefoon - Hardlopen - In ear - Zwart/grijs

34,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over FEN, FIT ELECTRONICS NUTRITION FEN Bluetooth 4.1 Sport Oordopjes- Draadloze Oordopjes - Hoofdtelefoon - Hardlopen - In ear - Zwart/grijs

De FEN - draadloze Bluetooth 4.1 sport oordopjes - zwartzijn onmisbaar voor mensen die bij het sporten hun favoriete muziek willen luisteren. De sport oordopjes zijn overal goed te dragen, of je nu buiten of in de sportschool gaat sporten.
De flexibele oorvleugels (in ear) zorgen voor een heerlijke pasvorm, waardoor je bijna niet in de gaten hebt dat je ze draagt. Ze passen goed bij een actieve levensstijl omdat je ze langere tijd gemakkelijk kan dragen.
Daarnaast is er een sterke connectie via bluetooth en ontstaat er geen storing bij je favoriete nummers. Tot slot is elke muzieksoort goed te beluisteren en geven de sport oordopjes een warm geluid. Maar ook muziekstijlen als Rock/metal/hardstyle/trance zijn van goede kwaliteit bij deze oortjes.
-Micro formaat sport oordopjes
oDe sport oordopjes worden geleverd met 3 verschillende soorten oor-kussentjes, waardoor het voor een ieder een juiste pasvorm heeft.
-Smartphone bediening
oVia de headset kan je, je smartphone tijdens het sporten bedienen. Ideaal als je op dat moment een telefoontje niet kan aannemen, met een druk op de knop kan je het telefoontje afwijzen. Ook krijg je een melding van: Sms/Whats-app/ sociale media.
-4-6 uur speeltijd
oMet de oordopjes hoef je niet bang te zijn dat je je workout niet af kan maken binnen de speeltijd. De batterij kan maar liefst 4-6 uur lang muziek spelen zonder opgeladen te hoeven worden. Stand-by time is 100 uur.
-Zweetbestendig
oJe hoeft niet bang te zijn dat je oortjes defect gaan van het zweten tijdens je workout!