Blauwe FIFO MC Donalds, MC Flurry, Softijs, IJsje, IJs, mcdo, Airpod Case Hoes, Beschermhoesje, Airpod Hoesje

20,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Wit Wit-Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe FIFO MC Donalds, MC Flurry, Softijs, IJsje, IJs, mcdo, Airpod Case Hoes, Beschermhoesje, Airpod Hoesje

(Dit is een Beschermhoes waar je Airpod Case in kan, Airpod Case niet inbegrepen)!! In 1940 begonnen de broers Dick en Mac McDonald met hun eerste fastfoodrestaurant, McDonald’s Bar-B-Q, waar ze verschillende gegrilde gerechten serveerden. In 1948 besloten de broers zich te focussen op het maken van hamburgers, nadat zij erachter kwamen dat dit het best lopende product was. Ook ontwikkelden de broers in dat jaar een zelf-service systeem en optimaliseerden zij het lopende-band systeem in de keuken om zo efficiënt en snel mogelijk te kunnen werken. De naam werd veranderd in McDonald’s.

In 1954 kreeg Ray Kroc, verkoper van milkshake-apparaten, een grote bestelling binnen van McDonald’s. Nieuwsgierig geworden reisde hij af naar San Bernardino, waar hij het concept van de twee broers zag: een klein menu, waardoor efficiëntie en kwaliteit een grote rol speelden. De broers en Kroc besloten samen het restaurant uit te breiden, en openden een aantal nieuwe filialen. In 1955 richtte Kroc de McDonald’s Corporation op. De franchiseketen werd een enorm succes.

Voor de echte McDonalds fans is deze MC Flurry Airpod Case ideal. Smelt iedere keer wanneer je jouw airpods uit deze geweldige case haalt.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: