Witte Lipa T06A in-ear bluetooth oordoppen BT 5.0 - Oplaad case - 5 u speeltijd

36,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Lipa T06A in-ear bluetooth oordoppen BT 5.0 - Oplaad case - 5 u speeltijd

Compatibel met Android, IOS, Windows en alle besturingssystemen. Bent u op zoek naar een bluetooth headphone zodat u draadloos muziek kunt luisteren en telefoontjes kunt beantwoorden? De Lipa T06A Bluetooth headphone beschikt over bluetooth 5.0 en heeft een uitstekende werking!

Bluetooth 5.0 en bereik

De Lipa T06A Bluetooth headphone beschikt over bluetooth 5.0. Dit betekent dat audio in een nog betere kwaliteit wordt gecomprimeerd. U kunt hierdoor goed van muziek genieten. Daarnaast heeft de headphone een bluetooth bereik van 10 meter.

Comfortabel en compatibel

Dit model is zo geproduceerd dat het enorm comfortabel in uw oorschelp zit. Daarnaast kunt u met een druk op de knop telefoontjes opnemen of het volgende nummer selecteren. Ook is dit model compatibel met alle apparaten met een bluetooth connectie. Het werkt ook op eerdere bluetooth versies, de nieuwe functies van 5.0 zullen dan echter niet gebruikt worden.

Accuduur en oplaadbaar

De Lipa T06A wordt geleverd met een oplaaddoos. Hier kunt u de oortjes in zetten en de oortjes zullen opgeladen worden. U dient wel de doos te verbinden met een stopcontact of een pc/laptop via de meegeleverde usb-kabel. De bluetooth headphone kan 4-5 uur achter elkaar afspelen zonder het op te laden. U laadt het weer op binnen 2 uur. De batterij bevat 50 mAh.

In het pakket ontvangt u de T06A bluetooth headphone, een oplaaddoos, een usb-kabel, rubbertjes voor verschillende headphone maten en een handleiding.