Grijze Orico hoge kwaliteit in-ear headset / oortjes / sport oortjes / oordopjes - 3,5 mm jack - zwart - compatible met onder andere apple

19,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Grijs Zwart,Grijs

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Grijze Orico hoge kwaliteit in-ear headset / oortjes / sport oortjes / oordopjes - 3,5 mm jack - zwart - compatible met onder andere apple

Aluminium ear-in koptelefoon met microfoon en bedieningsknop

Het luisteren naar muziek, is voor de meesten mensen heerlijk. Naar je favoriete nummers luisteren, kiezen voor de soort muziek die op dat moment bij jouw gevoel past, tijdens het sporten op het ritme rennen en ga zo maar door. Het is dan ook van groot belang dat de oortjes waarmee je luistert, van goede kwaliteit zijn en de muziek prachtig laat klinken. Dit is, wat deze ear-in koptelefoon van Orico te bieden heeft.


Oortjes inclusief microfoon en bedieningsknopje
De ear-in koptelefoon van Orico beschikt over een microfoon waarin je kunt praten tijdens een telefoongesprek, maar ook over een bedieningsknopje dat over meerdere functies beschikt. De oortjes zijn te gebruiken voor iPhone of Android. Gebruik je een Android telefoon? Zet de schakelaar dan op N. Voor iPhone gebruik je I.

Functies bedieningsknopje:
1 keer klikken: inkomende oproep beantwoorden, gesprek ophangen, muziek afspelen of pauzeren.
2 keer klikken: volgend nummer afspelen.
3 keer klikken: vorig nummer afspelen.
Langdurig indrukken en loslaten: inkomende oproep weigeren.


Hoge resolutie audio
Tijdens het gebruik van de ear-in koptelefoon van Orico kun je genieten van de kracht van de muziek. De bas is erg goed, de (hoge) tonen zijn zeer helder, er is een lage ruis en ook door de comfortabele manier van inbrengen is de kwaliteit van de muziek ontzettend goed. Doordat je de oordopjes op 45 graden schuin inbrengt is het mogelijk stabiel en langdurig naar muziek te luisteren, zonder dat geluiden ontsnappen. Ze zitten erg comfortabel. Er worden tevens twee paar extra oordopjes meegeleverd om op de ear-in koptelefoon te bevestigen.


3.5mm audio plug en hoge kwaliteit draad
De 3.5mm audio jack is verguld en geïsoleerd van oxidatie. Dit zorgt ervoor dat het signaal stabiel is. Het draadje is gemaakt van TPE en de koperkern is met tin verguld. Hierdoor vindt er een nauwkeurige transmissie plaats, is het product duurzaam en geraakt het draadje niet snel in de knoop.


Productspecificaties:
✔ Hoornspecificatie 9 mm.
✔ Gevoeligheid: 87 ± 3dB.
✔ Inclusief bedieningsknopje met meerdere functies.
✔ Inclusief microfoon.
✔ Frequentiebereikbereik: 20-20000HZ.
✔ Impedantie: 16 Ω.
✔ Comfortabel dragen door inbrengen op 45 graden.
✔ Inclusief 2 paar extra rubberen dopjes.
✔ Vergulde 3,5mm audioplug.
✔ Materialen: TPE, aluminium, vertint koper.
✔ Kleur: zwart.
✔ Gewicht: 18 gram.
✔ Draadlengte: 1,2 meter.

Let op: vanwege de richtlijnen/wet omtrent hygiëne is het niet toegestaan in-ear koptelefoons te retourneren zodra de verpakking open is gemaakt.