Shackways X8000 - Siri functie - 2019 - Earphones - Earbuds - In-Ear - Geschikt voor alle bluetooth smartphones - Alternatief Apple AirPods - Inclusief oplaadstation - Wit

13,50
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Shackways X8000 - Siri functie - 2019 - Earphones - Earbuds - In-Ear - Geschikt voor alle bluetooth smartphones - Alternatief Apple AirPods - Inclusief oplaadstation - Wit

Je bekijkt een huismerk of merkloos product, mogelijk met een veel lagere kwaliteit en dan het origineel. Kom niet voor verassingen te staan en kies voor de originele Apple Airpods. Bekijk ze hier.
De Shackways X8000 Muziek luisteren, bellen of netflixen dat wil je natuurlijk doen zonder elke keer in de knoop tezitten met draadjes. Met de X8000, onze draadloze in-ear oordopjes, kan dit. Voortaan genietje van muziek luisteren zonder lastige draadjes. Geniet van goed geluid, tot 1,5 uur lang op één enkele acculading, die vervolgens binnen één uur weer vol is. Met het bijgeleverdeoplaadstation kan je de Earbuds onderweg eenvoudig en snel bijladen, tot wel 4 keer toe. Dankzij de ingebouwde microfoon is draadloos bellen ook geen enkel probleem, daarbovenopzitten de oortjes ook zeer comfortabel. Wordt jij hier net zo blij van als wij? Laat dit product dan een essentieel onderdeel van je dag worden. Plus- en minpunten van de Schackways X8000 + Meegeleverde oplaadstation + Sterke accu: tot wel 1,5 uur luisterplezier + Fijn en helder geluid + Ingebouwde microfoon met draadloos bellen - Geen exaxte kopie van de Apple Airpods, dit model is groter Let op Dit model is groter dan de Apple AirPods. Zie voor exacte afmetingen de foto's. Geluid Het heldere en fijne geluid van de oordopjes zorgt voor nog meer luisterplezier. Accu De oordopjes kunnen tot wel 1,5 uur gebruikt worden. Zijn ze leeg? Laad ze dan binnen éénuur weer op of gebruik het oplaadstation om ze eenvoudig en snel onderweg op te laden. Elke dag weer Door de fijne pasvorm van de oordopjes zul je ze bijna niet meer uit willen doen. Wanneer jede oordopjes niet gebruikt kan je ze gemakkelijk opbergen in het bijgeleverde oplaadstationen laad je ze tegelijkertijd op! Wat zit er in de doos? - Shackways X8000 draadloze oordopjes - Het oplaadstation - Nederlandse gebruikershandleiding - USB-oplaadkabel Nieuwe updates van de X8000 Siri ondersteuning Door de nieuwe SW2 chip hebben we ervoor gezorgd dat het nu mogelijk is om Siri teactiveren door twee keer te klikken op één van de oordopjes. Vanaf nu kan je alles vragen aanSiri terwijl je de X8000 draagt! Bellen en gebeld worden De nieuwe chip maakt het ook mogelijk om met beide oordopjes te bellen en gebeld teworden. Erg handig als je onderweg bent en je met iemand een gesprek wil voeren. Let op, oordopjes zijn windgevoelig.
LET OP: Deze oortjes vallen in de categorie ‘alternatieve Airpods’. Dat houdt in dat ze zijn geïnspireerd door de Airpods van Apple. De alternatieve Airpods zijn echter meestal niet dezelfde maat als de Apple Airpods. Het is belangrijk dat de oortjes goed in het oor zitten. Anders kunnen ze uit je oren vallen. Hou hier dus rekening mee bij eventuele aankoop van deze oortjes.