Ucray Volledig draadloze Bluetooth Oordopjes Touch Premium - Wit - X23000

39,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Ucray Volledig draadloze Bluetooth Oordopjes Touch Premium - Wit - X23000

Hierbij presenteert Ucray Premium bluetooth oordopjes ! Dit is een model, voorzien van veel verbeterpunten ten opzichte van andere en oudere modellen. De oordopjes hebben een nog stabielere connectie, verbinden automatisch met je device en zijn erg makkelijk mee te nemen in de oplaadcase. Alles om jouw dag een stukje comfortabeler te maken! Inbegrepen

  • Ucray X23000 volledig draadloze oordopjes L+R
  • Oplaadcase / Snellader
  • Lightning kabel met USB
  • Handleiding

Voordelen
  • Automatische verbinding met je device
  • Oplaadcase/Snellader is handig om mee te nemen en laadt de oordopjes automatisch op
  • Volledig Draadloos
  • Geen knipperende LED’s tijdens het spelen van muziek
  • Touch Bediening
  • Ingebouwde microfoon die voice aansturing zoals Siri ondersteund

Extra Informatie Automatische Pairing en verbinding De Earbuds pairen en verbinden automatisch met elkaar en met je device. Wanneer je deze voor het eerst gebruikt, dienen deze echter eenmaal verbonden te worden.
Snellader/Oplaadcase De oplaadcase dient als oplaadstation, maar ook als robuuste bescherming voor je oordopjes. De oordopjes kunnen hiermee tot 3 keer opgeladen worden. Ook is de snellader handig mee te nemen, wat ideaal is als je moet reizen!
Eenvoudige Touchbediening Muziek luisteren is nog nooit zo gemakkelijk. Door één keer te klikken op een Earbud, zorg je ervoor dat je de muziek kan pauzeren of hervatten. Wil je naar een volgend of een vorige nummer? Houd dat je vinger 1 seconden op het linker of rechter oortje en het nummer zal verspringen. Driedubbel klikken op de linker of de rechter Earbud activeert de spraakondersteuning.
Perfect geschikt voor alledaags gebruik Deze oordopjes zijn wegens het unieke en verfijnde design geschikt voor de alledaagse activiteiten. Ook zijn deze perfect geschikt voor een sportsessie. De Earbuds kan je gemakkelijk opbergen in de snellader waardoor je deze makkelijk kan meenemen en zodat de oortjes direct worden opgeladen.
Batterijduur De accu van de Ucray X23000 gaat tot 3 uur mee wanneer je muziek luistert. Zodra de draadloze oortjes op zijn, kan je deze met de oplaadcase tot wel drie keer opladen op één volle accu. De accu kan je in 45 minuten volledig opladen.
Compatible met alle Bluetooth devices De Earbuds zijn te connecten met alle devices die een stabiele bluetooth connectie ondersteund. Denk hierbij aan verschillende telefoons, computers, laptops, etc.