UiiSii BT-800 Sport Wit - Draadloze bluetooth in-ear oortjes van professionele kwaliteit - High Quality Dynamic Drivers van 6mm - CSR8640 Bluetooth 4.1 - 6 uur batterijcapaciteit - heel ergonomisch design

31,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over UiiSii BT-800 Sport Wit - Draadloze bluetooth in-ear oortjes van professionele kwaliteit - High Quality Dynamic Drivers van 6mm - CSR8640 Bluetooth 4.1 - 6 uur batterijcapaciteit - heel ergonomisch design

De UiiSii BT-800 Sport oortjes zullen je verwachtingen gegarandeerd overtreffen! Ze zijn van spectaculaire kwaliteit, zowel op het vlak van geluid, draagcomfort als van bouwkwaliteit.

• High Quality Dynamic Drivers van 6mm zorgen ervoor dat je magnifiek diepe bass krijgt, maar ook de midden en hoge tonen zijn goed gebalanceerd, zodat het geluid krisphelder is en je elk muziekinstrument perfect kunt onderscheiden van elkaar.
• De Nipple-Silicone oordopjes zijn heel zacht en comfortabel, en komen in 3 maten.
• Speciaal ontwikkelde oorhaakjes van zachte silicoon zorgen ervoor dat de oortjes stevig in je oren blijven steken -ook bij het sporten - en zorgen voor een verhoogd draagcomfort, zelfs over langere gebruiksperioden.
• Magneetjes op de oortjes zorgen ervoor dat ze niet van je schouders vallen als je ze eventjes niet gebruikt.
• TPE kabels zijn soepel en zorgen voor een lange duurzaamheid, ook na veelvuldig gebruik over de jaren heen.
• Bluetooth 4.1 standaard met de hoog kwalitatieve CSR8640 bluetooth chip is energie-zuinig en garandeert dat er geen irritante onderbrekingen komen terwijl je naar je muziek luistert.
• De grote Lithium-polymer batterij van 120mAh laat je zonder probleem 6 uur lang ononderbroken naar je muziek luisteren.
• De ingebouwde microfoon maakt het mogelijk om je oproepen te beantwoorden.
• Dankzij het bedieningspaneel kun je telefoonoproepen beantwoorden, het liedje verzetten en volume aanpassen, zonder dat je de telefoon uit je zak hoeft te nemen.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WONDERLIJK GELUID
De UiiSii BT-800 heeft High Quality Dynamic Drivers van 6mm groot. Dit zorgt een heel hoog frequentiebereik, voor magnifieke diepe tonen, alsook verfijnde en goed gebalanceerde midden en hoge tonen. Het geluid wordt in hoge resolutie geproduceerd, zodat je elk instrument perfect van elkaar kan onderscheiden.
De oordopjes zelf komen in 3 maten, en zijn uit een speciaal ontwikkelde Nipple-Silicone materiaal vervaardigd, zodat de oortjes altijd perfect comfortabel in je oren passen, en de passieve Noise-Cacellation wordt gemaximaliseerd. Je hoort nauwelijks iets van buitenaf (en dus enkel het muziek, zoals die bedoeld is), en de buitenwereld hoort amper dat je naar muziek luistert.
Het geluid is subliem; je zou dit enkel van veel duurdere en profesionnele oortjes verwachten.


EXTREEM ERGONOMISCH EN FANTASTISCH BIJ SPORT
Het Nipple-Silicone materiaal voelt zacht en soepel aan, maar is toch stevig genoeg om goed in je oren te blijven zitten. Naast de oordopjes die in 3 maten komen, zorgen ingenieus ontworpen oorhaakjes dat de oortjes niet uit je oren vallen. Er is 18 maand onderzoek gevoerd om de haakjes een heel nieuwe vorm te geven die zelfs na vele uren dragen nog steeds comfortabel aanvoelen. Deze haakjes zorgen er ook voor dat deze oortjes echte sportoortjes zijn, want je kunt er gemakkelijk mee jochen, lopen of springen!
Als je je oortjes eventjes niet gebruikt, kun je ze toch rond je schouders houden. Dankzij magneetjes in de oortjes, kun je beide oortjes tegen elkaar klikken, zodat de oortjes als een ketting rond je nek hangen.


TOEKOMSTGERICHTE BLUETOOTH TECHNOLOGIE
De UiiSii BT-800 oortjes komen met de Amerikaanse Qualcomm CSR8640 chip. Dit betekent dat ze Bluetooth 4.1, alsook alle huidige standaarden zoals multi-source A2DP 1.2, HFP 1.6, AVRCP 1.4, DI 1.3, HSP 1.2, HD Voice, 5 band equilizer, etc ondersteunen.
Praktisch betekent dit dat de oortjes met ALLE gangbare apparaten in hoge kwaliteit zullen werken, dat het signaalverlies beperkt is (geen storende haparingen dus!), en dat de oortjes energie-efficiënter zijn, en langer meegaan zonder te moeten herladen.


GROTE LITHIUM-POLYMER BATTERIJ
Deze Bluetooth oortjes zijn voorzien van een grote 120mAh Lithium-polymer batterij. De batterij is volledig opgeladen in maximaal 1,5 uur en is goed voor 6 uur muziek of praattijd, en meer dan 240 uur standby tijd. De UiiSii BT-800 oortjes worden eenvoudig opgeladen door ze met een Micro-USB kabel (meegeleverd) te verbinden aan een USB-lader.


ONTWIKKELD MET EEN OOG OP DUURZAAMHEID EN HOOGSTAANDE KWALITEIT
Alle elementen in deze oortjes zijn uit hoogwaardig materiaal vervaardigd. Dit kun je merken aan het gebruik van de hoogstaandige Dynamic Composite drivers-, Lithium-Polymer batterij- en CSR8640 bluetooth technologie, maar evenwel in het Nipple-Silicone materiaal gebruikt voor de oorkapjes en -haakjes, en ook in de TPE-kabel die soepel is en toch bestand tegen jarenlang intensief gebruik.
De microfoon is van Knowles makelij, en de ceramische antenne is van Mitsubishi.


INGEBOUWDE MICROFOON
Naast draadloos muziek luisteren is de UiiSii BT-800 ook zeer geschikt om mee te bellen. Verbind de oortjes eenvoudig met je smartphone (en eventueel met andere apparaten tegelijk) en je krijgt inkomende oproepen binnen op de Bluetooth oortjes. Via het lichte bedieningspaneel kan je de inkomende oproep gemakkelijk opnemen en afleggen.


GEMAKKELIJKE BEDIENING
De UiiSii BT-800 zet je aan door het middelknopje in te drukken. Daarna verbindt het automatisch met je telefoon (indien die al gepaard is); je hoeft de telefoon dus niet uit je broekzak te halen! Volume aanpassen, of het volgend / vorig liedje afspelen, kun je met gemak doen van op het bedeningspaneeltje. Ook bij binnenkomende oproepen kun je gemakkelijk opnemen, en daarna weer afleggen.
Functies van het bedieningspaneel op een rij: Harder Volume, Zachter Volume, Vorig Nummer, Volgend Nummer, Pauzeren, Afspelen, Inkomende oproep aannemen, Inkomende oproep weigeren. Lang ingedrukt houden om met een (nieuw) Bluetooth Device te verbinden.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HET MERK UIISII
UiiSii is een opkomend merk dat zich kenmerkt door zeer hoogstaande kwaliteit te leveren aan relatief lage prijzen. UiiSii verkoopt dan ook niet aan winkels (waar de prijzen door de vele tussenpersonen snel oplopen), en focust haar verkopen enkel op het internet, waar vele onnodige kosten worden vermeden. Dit vertaalt zich dan ook in de gunstige prijzen.
UiiSii vermijdt ook veel marketingkosten; ze vertrouwen erop dat de producten zich via mond-aan-mond reclame zullen verkopen dankzij de excellente kwaliteit dat je voor je geld krijgt.
Het merk is afkomstig uit het nieuwe Silicon Valley: Shenzhen in China, en heeft al buren DJI, Huawei, Xiaomi, Tencent, en vele andere hoogtechnologische bedrijven die kwaliteitsvolle innoverende producten leveren aan gunstige prijzen.


GARANTIE
Alle producten van Uiisii komen met een garantie van 2 jaar, een 100% tevredenheidsgarantie, en een niet-tevreden-geld-terug garantie van 30 dagen.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INHOUD VAN DE VERPAKKING
• 1x UiiSii BT-800 Sport Oortjes (witte versie)
• 3x Set Oordopjes (verschillende maten)
• 2x Oorhaakjes (verschillende maten) + 1x Ooromhulser zonder haakjes
• 1x Opberhoesje
• 1x USB Oplaad kabel
• 1x Gebruiksaanwijzing (in het Engels)
• 1x Mooie verpakking


SPECIFICATIES
• Batterij duur: 6 uur muziek/spreek tijd.
• Bluetooth chip: CSR8640
• Bluetooth versie: v 4.1
• Bluetooth werkgebied: Ongeveer 10 meter in een open veld
• Profiel: APTX A2DP ACRCP HSP HFP
• Frequentiebereik: 20Hz - 20.000 Hz
• Gevoeligheid: 105 +- 3 dB
• Drivers: High Quality Dynamic Drivers van 6mm
• Batterij: 3.7V 120mAh Lithium-polymer batterij
• Oplaad duur: 1,5 uur (volledig)
• Oplaad poort: Micro USB
• Afmetingen verpakking: 13.5 x 17 x 6.5 cm
• Lengte: 55cm
• Gewicht: 16g


COMPATIBILITEIT
Compatibel met alle Bluetooth apparaten: Apple iPhone, Apple iPad, Samsung, HTC, Huawei, OnePlus, LG, Xiaomi, Motorola, Tomtom, Garmin,...


LET OP!!! De UiiSii BT-800 Sport komt in 2 kleurenedities: zwart en wit. DIT IS DE WITTE VERSIE!