UiiSii CM5 Blauw - Hi-Res in-ear oortjes van professionele kwaliteit - Uniek design - Coaxial Graphene Dual Dynamic drivers van 10mm - Hi-Res

29,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over UiiSii CM5 Blauw - Hi-Res in-ear oortjes van professionele kwaliteit - Uniek design - Coaxial Graphene Dual Dynamic drivers van 10mm - Hi-Res

De UiiSii CM5 Hi-Res oortjes met Coaxial Graphene Dual Dynamic Drivers van 10mm zullen je verwachtingen gegarandeerd overtreffen! Ze zijn van spectaculaire kwaliteit, zowel op het vlak van geluid, draagcomfort als van bouwkwaliteit.
Deze Graphene Drivers zijn uitzonderlijk groot: 10mm. Dit zorgt ervoor dat er weinig vervorming voorkomt in het geluid, bij alle verschillende volume-niveaus. Dit betekent een evenwichtig en vol geluid, met mooi gedetailleerde hoge tonen, maar ook diepe krachtige bass.
De CM5 zijn de enige oortjes van UiiSii met "over the ear" oorklepjes, zodat de oortjes altijd mooi blijven zitten, en zodat de kabels niet in de weg zouden komen te staan. Daarnaast heeft de oorbehuizing zelf een unieke vorm gekregen, die ook het draagcomfort verbetert, terwijl het er ook erg hip uitziet.

• Hi-Res Audio gecertificeerd: heel rijk geluid dat je toelaat om elk detail van elk instrument afzonderlijk te horen - je kan naar muziek luisteren op de manier dat het bedoeld was.
• Coaxial Graphene Dual Dynamic Drivers van 10mm produceren een magnifiek diepe bass, perfect uitgebalanceerde middentonen, en krispheldere hoge tonen, op alle volume-niveaus.
• Oorschelpjes met uniek design ziet er niet alleen goed uit, maar verbetert ook het draagcomfort.
• Over-the-ear oorklepjes zorgen ervoor dat de oortjes altijd goed blijven zitten, en de kabels niet in de weg zouden hangen.
• De Nipple-Silicone oordopjes zijn heel zacht en comfortabel, en komen in 2 vormen, met 3 maten in elke vorm (6 paar in totaal dus!), zodat ze met een maximaal draagcomfort in elk oor zouden passen.
• TPE kabels zijn soepel en zorgen voor een lange duurzaamheid, ook na veelvuldig gebruik over de jaren heen.
• De ingebouwde microfoon maakt het mogelijk om je oproepen te beantwoorden, en dankzij het bedieningspaneel kan dit zonder dat je de telefoon uit je zak hoeft te nemen.
• Afstandbediening in de kabel, zodat je jouw smartphone / mp3-speler niet uit je zak zou moeten halen.
• 3,5mm goud geplatineerde connectie, zodat er bijna geen kwaliteitsverlies is.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HI-RES AUDIO: EXTREEM MOOI GELUID
Met de grote Coaxial Graphene Dual Dynamic Drivers van 10mm is het niet verwonderlijk dat deze oortjes met gemak de Hi-Res Audio certificaat mochten ontvangen. Deze drivers zorgen voor een evenwichtig geluid op alle volume-niveaus, en voor een heel hoog frequentiebereik (20Hz - 40.000Hz), voor magnifieke diepe tonen, alsook verfijnde en goed gebalanceerde midden en hoge tonen. Het geluid wordt in Hi-Res geproduceerd, zodat je elk instrument perfect van elkaar kan onderscheiden.
De oordopjes komen in 3 maten (in 2 vormen - 6 paar oordopjes in totaal dus), en zijn uit een speciaal ontwikkelde Nipple-Silicone materiaal vervaardigd, zodat de oortjes niet alleen altijd perfect in je oren zouden passen, maar ook de passieve Noise-Cancellation wordt gemaximaliseerd. Je hoort nauwelijks iets van buitenaf (en dus enkel het muziek, zoals die bedoeld is), en de buitenwereld hoort amper dat je naar muziek luistert.
Het geluid is subliem; je zou dit enkel van veel duurdere oortjes (prijscategorie van 200 Euro) verwachten.


UNIEKK DESIGN MET OVER THE EAR OORKLEPJES
De oorschelpjes hebben een heel eigenwijs design gekregen. Dehalve de mooie vormgeving, zorgt dit ook voor een verhoogd draagcomfort, ook bij langdurig gebruik.
De oorklepjes gaan boven en achter je oren naar beneden, zodat de oortjes extra goed zouden blijven zitten, en de kabels niet in de weg zouden hangen.


ERGONOMISCH - PAST IN ELK OOR
Het Nipple-Silicone materiaal voelt zacht en soepel aan, maar is toch stevig genoeg om goed in je oren te blijven zitten.
De oordopjes komen in 3 verschillende maten in 2 vormen (6 paar oordopjes in totaal dus): bullet-vormige oortjes en kom-vormige oortjes - zo passen ze echt in alle mogelijke oren, en voelen ze nog goed aan na vele uren dragen.
Er is ook speciaal onderzoek verricht om de vorm van de oortjes zelf een vorm te geven die perfect in de oren passen; zo gaan ze altijd goed diep in je oren blijven steken, en gaan ze niet zomaar uit je oren vallen tijdens het wandelen!


ONTWIKKELD MET EEN OOG OP DUURZAAMHEID EN HOOGSTAANDE KWALITEIT
Alle elementen in deze oortjes zijn uit hoogwaardig materiaal vervaardigd. Dit kun je merken aan het gebruik van de hoogstaandige Coaxial Graphene Dual Dynamic Drivers drivers-, de goud geplatineerde contactpuntjes, het Nipple-Silicone materiaal gebruikt voor de oordopjes, en ook in de TPE-kabel die soepel is en toch bestand tegen jarenlang intensief gebruik. De microfoon is van Knowles makelij, en de ceramische antenne is van Mitsubishi.
Het is dus niet verwonderlijk dat deze oortjes Hi-Res Audio gecertificeerd zijn.


INGEBOUWDE MICROFOON, PERFECT OM MEE TE BELLEN
Naast muziek beluisteren is de UiiSii CM5 ook zeer geschikt om mee te bellen. Verbind de oortjes eenvoudig met je smartphone en je krijgt inkomende oproepen binnen op de oortjes. Via de multifunctionele knop kun je de inkomende oproep gemakkelijk opnemen en afleggen.


GEMAKKELIJKE BEDIENING
Via de multifunctionele knop kun je je muziek en telefoongesprekken gemakkelijk besturen. Je hoeft je telefoon dus nooit uit je zak te halen!
Functies van het bedieningspaneel op een rij:
• Muziek spelen / pauzeren: 1x op het knopje drukken
• Volgend liedje: 2x snel op het knopje drukken
• Vorig liedje: 3x snel op het knopje drukken
• Inkomende oproep aannemen / afleggen: 1x op het knopje drukken


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HET MERK UIISII
UiiSii is een opkomend merk dat zich kenmerkt door zeer hoogstaande kwaliteit te leveren aan relatief lage prijzen. UiiSii verkoopt dan ook niet aan winkels (waar de prijzen door de vele tussenpersonen snel oplopen), en focust haar verkopen enkel op het internet, waar vele onnodige kosten worden vermeden. Dit vertaalt zich dan ook in de gunstige prijzen.
UiiSii vermijdt ook veel marketingkosten; ze vertrouwen erop dat de producten zich via mond-aan-mond reclame zullen verkopen dankzij de excellente kwaliteit dat je voor je geld krijgt.
Het merk is afkomstig uit het nieuwe Silicon Valley: Shenzhen in China, en heeft al buren DJI, Huawei, Xiaomi, Tencent, en vele andere hoogtechnologische bedrijven die kwaliteitsvolle innoverende producten leveren aan gunstige prijzen.


GARANTIE
Alle producten van Uiisii komen met een garantie van 2 jaar, een 100% tevredenheidsgarantie, en een niet-tevreden-geld-terug garantie van 30 dagen.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INHOUD VAN DE VERPAKKING
• 1x UiiSii CM5 Oortjes (blauwe versie)
• 3x Set Bullet-vormige Oordopjes (verschillende maten)
• 3x Set Kom-vormige Oordopjes (verschillende maten)
• 1x Stevig opberdoosje
• 1x Gebruiksaanwijzing (in het Engels)
• 1x Mooie verpakking


SPECIFICATIES
• Hi-Res Audio: Ja
• Frequentiebereik: 20Hz - 40.000 Hz
• Gevoeligheid: 104 +- 3 dB
• Drivers: Coaxial Graphene Dual Dynamic drivers van 10mm
• Connectie: 3,5mm goud geplatineerd
• Kabellengte: 125cm
• Afstandsbediening: Ja
• Microfoon: Ja
• Afmetingen verpakking: 17 x 13.5 x 6.5 cm
• Gewicht: 17g
• Gewicht verpakking: 285g


LET OP!!! De UiiSii BA-T8 komt in 2 kleurenedities: zwart en blauw. DIT IS DE BLAUWE VERSIE!