Klipsch T5 II TRUE WIRELESS In-Ear Oordopjes - zilver

199,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Klipsch T5 II TRUE WIRELESS In-Ear Oordopjes - zilver

Na meer dan 60 jaar legendarische luidsprekers te hebben gemaakt, hebben we voortgebouwd op ons gedurfde audio-erfgoed om een ​​revolutie teweeg te brengen in de hoofdtelefoonindustrie. Sinds 2007 maken we de meest innovatieve koptelefoons op de markt. Wij zijn de winnaars van prestaties en comfort. Periode. Dezelfde geavanceerde akoestische techniek en het industriële ontwerp van onze legendarische homecinemaspeakers bieden de prestaties, de stem en het ontwerp van de oortelefoons uit de T5 II-serie. Ze zijn ontworpen voor pure prestaties en ontworpen als de best klinkende, meest comfortabele oortelefoons op aarde en de belichaming van het legendarische Klipsch-geluid. Klipsch T5 II-oortelefoons bevatten 6 paar gepatenteerde contour-oordopjes die zijn ontworpen om nauwkeurig in de gehoorgang te passen. Deze zachte ovale siliconen oordopjes verminderen vermoeidheid van het oor, bieden het ultieme comfort en een uitstekende afdichting voor geluidsisolatie en superieure bas. Ze passen beter, ze voelen zich beter en alleen Klipsch heeft ze. Kenmerken:

  • TRANSPARANTIE-MODUS
Deze modus is ontworpen om geluid van de buitenwereld in je oren te laten komen, zodat je weet wat er om je heen gebeurt.
  • STRAALMICROFOONS MET cVc®
Vier straalvormende microfoons geïntegreerd met duidelijke spraakchat verbeteren automatisch de spraakhelderheid en verminderen actief omgevingsgeluid om ervoor te zorgen dat uw oproepen luid en duidelijk zijn.
  • DIGITALE ASSISTENT KLAAR
Maak direct verbinding met de digitale assistent van uw keuze met één druk op de knop.
  • SIGNAL-BOOST EXTERNE ANTENNE
Levert een hoogwaardige, naadloze verbinding tussen oortelefoons en uw apparaat terwijl de voetafdruk in uw oor wordt geminimaliseerd.
  • BLUETOOTH 5
Koppel eenvoudig met uw apparaat voor een snelle, draadloze verbinding.
  • ZWEET- / WATERBESTENDIG
IP67-classificatie betekent dat deze oortelefoons de elementen kunnen weerstaan De T5 II True Wireless dynamische driver is vanaf de grond af ontworpen om krachtige uitvoeringen te leveren vanuit het kleinste pakket en combineert een hoge output, neutraal geluid en diepe basverlenging. De tweede generatie T5-driver gebruikt een geheel nieuw diafragma met minimale dikte om de helderheid te verbeteren en de audiokwaliteit over het hele frequentiespectrum te verbeteren. T5 II True Wireless biedt een batterijduur van 8 uur na één keer opladen en tot 24 uur extra met de oplaadcassette, waardoor je de vrijheid hebt om de hele dag te bellen en te luisteren. De slanke, zakvriendelijke batterijhouder van geborsteld metaal laadt niet alleen op maar beschermt ze wanneer deze niet in gebruik is.