Goodmans Ealing Platenspeler Zwart

99,95
3 Prijzen, De beste prijs bij V&D


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Goodmans Ealing Platenspeler Zwart

De Goodmans Ealing Platenspeler in het zwart is een echte beauty. De draadloze platenspeler komt naast netstroom inclusief een oplaadbare batterij zodat je hem echt overal mee naartoe kunt nemen, zoals de tuin of het park, de grenzen zijn eindeloos! De retro platenspeler komt met speciale goudkleurige elementen wat het een super classy uitstraling geeft.


Draadloze platenspeler
De Goodmans platenspeler komt inclusief oplaadbare en ingebouwde batterij waar je ongeveer 4 uur muziek mee kunt afspelen. Laadt de platenspeler vantevoren op door hem op de stroom aan te sluiten en ga op avontuur met die leuke plaat en geniet van vinyl waar je ook bent.


Gemakkelijk vinyl opnemen
Zet nu ook je LP's om in MP3! Verbindt de Goodmans Ealing Platenspeler met je PC en breng die favoriete platen naar je digitale muziekcollectie.


Waar is het feestje?

De ingebouwde dynamische full range luidsprekers geven genoeg geluid om een kamer mee te vullen en een leuk feestje mee te bouwen. Mocht je wat meer power nodig hebben is hij altijd nog op externe luidsprekers aan te sluiten.


Speciale look
De Goodmans Ealing Draadloze Platenspeler komt in een houten behuizing voor een goede resonantie, afgewerkt in kunstleer en komt in een mooie diep zwarte kleur met goudkleur afgewerkte elementen. Ga met de Goodmans Ealing Draadloze Platenspeler voor een retro platenspeler met een stijlvolle look en grote mobiliteit.