Rode Pro-Ject Debut RecordMaster OM5e Red

309,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Rode Pro-Ject Debut RecordMaster OM5e Red

Pro-Ject Debut RecordMaster
De eerste Pro-Ject Debut platenspeler, die in het einde van de jaren negentig werd geïntroduceerd, was een revolutie voor de hi-fi-industrie. Voor de eerste keer na de komst van de CD en de veronderstelde afname van vinylrecords, kwam er een analoog product op de markt.
De Debut is een product dat alle muziekliefhebbers zich kunnen veroorloven.

De nieuwe Pro-Ject Debut RecordMaster is ontworpen om in de komende tien jaar nieuwe standaarden in deze categorie te zetten. Perfecte timing, want analoog is vandaag de dag weer een zeer gerespecteerde bron, terwijl de vraag naar goede platenspelers met alle snelheden snel groeit!

De RecordMaster is de meest veelzijdige Debut tot nu toe, want hij beschikt over een aantal essentiële verbeteringen en uitbreidingen. Zo is het plateau van staal, met een iets grotere diameter en een hoger gewicht. Hierdoor wordt het vliegwieleffect versterkt en draait het plateau soepel rondjes met een zeer exacte snelheid.

Ultiem gemak wordt bereikt door de elektronische snelheidsverandering ("Speed Box") en de mogelijkheid om 78rpm te spelen. Voor 78 toeren moet de snaar wel met de hand worden omgelegd en moet het element worden voorzien van de optioneel verkrijgbare OM78 naald. Bovendien is de RecordMaster voorzien van een ingebouwde 16bit/48kHz ADC (Analoog-naar-Digitaal-Converter) met een USB-uitgang, zodat ook het digitaliseren van uw LP’s met een PC/Mac kinderspel wordt. Kortom: completer bestaat niet!