Sony PS-HX500 - Hi-Res Audio platenspeler met USB - Zwart

349,-
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Sony PS-HX500 - Hi-Res Audio platenspeler met USB - Zwart

Je kunt vanaf nu altijd en overal genieten van de meesterwerken die je op je LP’s hebt staan dankzij de Sony PS-HX500 platenspeler. Gewoon lekker vanuit je luie stoel genieten van het vinyl dat wordt afgespeeld op de platenspeler kan nog steeds. Maar met de nieuwe ingebouwde technologie is het nu ook mogelijk om je platen in Hi-Res Audio op te nemen zodat je deze op andere apparaten kunt afspelen. Je kunt je muziek dus meenemen door het af te spelen op je MP3 speler, laptop of via USB op je autoradio bijvoorbeeld. Hiermee zal je dus eindeloos kunnen genieten van je kostbare platenverzameling en blijft ook nog eens elk muzikale detail behouden. Precies zoals jij het wilt. De platen kunnen op de Sony PS-HX500 met een snelheid van 33 1/3 of 45 rpm volledig automatisch afgespeeld worden. De behuizing is niet alleen sierlijk maar zorgt er ook voor perfecte balans en stabiliteit.

Plus- en minpunten van de Sony PS-HX500:
Hi-Res audio ondersteuning voor de mooiste geluidsweergave
USB-aansluiting voor digitaliseren van de platen
Schakelbaar tussen Phono (geaard) en Line-uitgang (met ingebouwde voorversterker)
Geen ingebouwde speakers

Belangrijkste kenmerken van de Sony PS-HX500:
- Interne A/D-converter en USB-uitgang om lp's gemakkelijk om te zetten in DSD
- Ondersteunt zowel de phono- als lijnuitgang dankzij de ingebouwde Phono EQ
- Twee afspeelsnelheden: 33 1/3 en 45 rpm
- Bijzonder stabiel Belt Drive-systeem voor natuurlijke geluidsweergave
- De nieuwe toonarm zorgt dat de groeven in langspeelplaten zorgvuldig worden gevolgd

Wat is audio met hoge resolutie?
Net zoals beeldkwaliteit verschil kent tussen HD en Full HD, heeft geluidskwaliteit dat ook. Dat zie je niet, maar dat hoor je wel. Bij Hi-Res audio van Sony heeft je muziek geen of minimale compressie waardoor het geluid beter wordt weergegeven dan een MP3 of zelfs muziek van CD. Hoge resolutie behoudt alle details en laat veel meer subtiele nuances horen. Compressie (het verkleinen van een bestand) zorgt er bij een MP3 namelijk voor dat details verloren gaan, niet meer hoorbaar zijn en het bereik kleiner wordt. Het oor van een mens kan geluid tussen de 20 Hz en 20 kHz waarnemen. De frequenties hier buiten zijn soms niet te horen, maar wel te voelen. Daarnaast zijn ze wel degelijk medebepalend voor de klankkleur. Je kunt dus het beste kiezen voor een zo groot mogelijk frequentiebereik en precies dat vind je terug in de Hi-Res audio producten van Sony. Herkenbaar aan het Hi-Res audio logo.


Platenspeler voor het afspelen van lp's en voor opnamen in Hi-Res
Blaas je analoge meesterstukken nieuw leven in met DSD. Sluit gewoon de Sony PS-HX500-platenspeler via USB aan op je pc, speel een lp af en leg elk aspect daarvan vast met oorspronkelijke DSD 5,6MHz-conversie. Zet je kostbare lp-verzameling om naar Hi-Res audio, luister er op je MP3 speler naar als je onderweg bent of ga heerlijk in je luie stoel zitten en geniet van je lp's.


De kwaliteit van langspeelplaten, zonder het gedoe
Je kunt altijd en overal, of je nu thuis, buiten of in je auto bent, met digitaal gemak genieten van het authentieke geluid van lp's met al hun warmte en vloeiendheid

Oorspronkelijke DSD-AD-converter
De interne A/D-converter ondersteunt oorspronkelijke conversie van analoog naar DSD 2,8 of 5,6 MHz digitaal.

Gratis "Hi-Res Audio Recorder"-app voor pc
Met de bewerkingsapp voor Windows en Mac OS X kun je gemakkelijk ongewenste gedeelten uit opnamen knippen of nummers opsplitsen.

DSD voor een geluidsweergave die de bron dichter benadert
De DSD-bestandsindeling reproduceert zelfs de meest subtiele geluidsnuances, inclusief de sfeer van de opname. Dankzij deze zuiverheid is het een ideale manier om de warme sfeer van langspeelplaten vast te leggen en af te spelen. Je kunt niet alleen via DSD opgenomen DSF-bestanden opslaan en afspelen, maar ook via PCM opgenomen WAV-bestanden.

Nieuwe, rechte toonarm met geïntegreerde behuizing
De geïntegreerde behuizing verbetert de duurzaamheid en stabiliseert de cartridge voor uitzonderlijk scherp geluid met alle dimensies. De lichte structuur verbetert bovendien de herleidbaarheid.
Stabiel in beweging
De platenspeler benut de nieuwste technieken voor bijzonder stabiele rotatie en optimale, natuurlijke muziekweergave. De geoptimaliseerde spoelconstructie stabiliseert de Belt Drive voor een natuurlijke geluidsweergave. Zuiver geluid met minimale onnodige resonantie dankzij uitstekende hechting aan oppervlak van de lp. Het draaiplateau van gegoten aluminium met hoge inertie biedt een uitstekende balans tussen kracht en massa.

@media (max-width: 500px) { #img_li_jbl {width: 100% !important;} #img_re_jbl {width: 100% !important;} }Bekijk de verschillen tussen Sony platenspelers: De PS-LX300 heeft een USB-aansluiting om muziek te converteren naar MP3, RCA-uitgang en ingebouwde voorversterker. De PS-LX310BT is het 2019 model platenspeler met premium afwerking, ingebouwde voorversterker, Bluetooth-uitgang en gratis Sony Bluetooth Speaker. De PS-HX500 is een premium platenspeler met Hi-Res Audio ondersteuning, ingebouwde voorversterker en USB-aansluiting voor het digitaliseren van platen in Hi-Res kwaliteit.

Inhoud van de behuizing
De uitstekende speakertechnologie is opgenomen in de MDF-behuizing voor uitstekende akoestische kwaliteit. De MDF-behuizing van 30 mm is voorzien van uitstekende geluidskenmerken voor nauwkeurige geluidsweergave. Bijzonder goed geïsoleerd met rubberen dempers die vibratie van racks en andere randapparatuur voorkomen. Het gebruik van glas en kunsthars voor de printplaat verbetert de geluidskwaliteit en stabiliteit.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: